Jak vyhrát poker

  1. Hrajte Zdarma Kasinové Rulety 2023: To je důvod, proč tisíce výherních automatů bez stahování je lepší volbou
  2. Ruleta Online Ceska Licence 2023 - Poskytnutím mnoha aspektů pro sloty, přicházejí dopředu, aby věci klikly a pomohly jednotlivcům skvěle se bavit
  3. Hrajte Online Kasino Legálně 2023: V kasinové hře Wizard of Oz Ruby Pantofle wheel je možné více výher

Casino bonus bez nutnosti vkladu

Vklad Kasino Odmění 1 Euro 2023
To je také hra, která vypadá a cítí se velmi odlišné od tradičních rulety, díky své planoucí grafiky a pohlcující soundscape
Online Kasino Bonus Žádný Vklad 2023
Kromě toho můžete absolvovat specializovaný kvíz, který odhalí, zda vám hrozí nebezpečí hraní návykových her, nebo zavolejte na linky podpory pro profesionální vstup
Hraní blackjacku online je vždy dobrým nástrojem pro zdokonalení vaší hry, zejména s legračními penězi, které vám dávají téměř všechna renomovaná kasina

Ziskové sloty bez depozytu

Kde Najdu Nejlepší Hrací Automaty Zdarma Ke Stažení 2023
Tato Bonusová hra se aktivuje, když se mad miner objeví na druhém, třetím nebo čtvrtém válci
Nejlepší Hry S Automaty Bez Vkladu V 2023 S Vysokými Výhrami
Tento kredit je však ve formě bonusových peněz, takže budete muset hrát své výhry jednou, než je budete moci vybrat jako hotovost
Jak Hrát Blackjack Online

Lahodné horké nápoje na zahřátí!

Chladný, větrný a deštivý podzim ukázal svoji pravou tvář a zahnal nás do tepla domovů. Pojďme si spolu zpříjemnit říjnové dny posezením u lahodné horké kávy nebo čokolády. Vyzkoušet můžete jeden z našich sedmi dokonalých receptů!

Karamelová káva

Ideální nápoj pro chladné deštivé dny, který Vás ukolíbá chutí karamelu, vanilky, smetany a překvapením v podobě vloček soli.

Pro 4 osoby budete potřebovat:

  • 430 ml vody
  • 60 ml silného espressa
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 60 g třtinového cukru
  • 160 ml smetany ke šlehání
  • 2 lžíce karamelového kondenzovaného mléka
  • vločky mořské soli a skořici na ozdobu

Vodu, kávu, vanilkový extrakt dejte do malého kastrolu, přiveďte k varu a nechte dvě minuty pozvolna probublávat, dokud se cukr zcela nerozpustí. Odložte stranou a udržujte horké. Šlehačku ušlehejte do tuha a opatrně spojte s karamelovým kondenzovaným mlékem a vločkami soli (postačí čtvrt lžičky). Kávu rozdělte do vyšších sklenic, ozdobte karamelovou šlehačkou a posypte skořicí.

Hustá horká čokoláda

To pravé pro všechny čokoholiky! Poctivá hustá čokoláda s pořádnou porcí šlehačky hravě zatočí s každou podzimní depresí.

Pro 4 osoby si připravte:

  • 750 ml mléka
  • 320 g kvalitní hořké čokolády s vysokým obsahem kakaa
  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 2 lžičky moučkového cukru
  • kakao, skořici nebo čokoládové hobliny na ozdobu

Mléko nalijte do kastrolu, přidejte nalámanou čokoládu a na mírném ohni ji nechte pozvolna a za stálého míchání rozpustit. Smetanu ušlehejte s moučkovým cukrem do polo tuha. Horkou čokoládu rozdělte do hrnků nebo skleněných pohárků, ozdobte ušlehanou šlehačkou a dle chuti ozdobte kakaem, skořicí nebo čokoládovými hoblinami.

Horká mátová čokoláda

Mátová čokoláda rozděluje strávníky na její milovníky a odpůrce. Všichni, kdo však tuto specialitu milují, se při popíjení tohoto horkého nápoje dostanou přímo do nebe!

Na 4 šálky budete potřebovat:

  • 350 ml mléka
  • 100 g hořké čokolády
  • 100 g mátové čokolády
  • 60 ml smetany ke šlehání

Smetanu zahřejte a přelijte do kovové misky. Hořkou i mátovou čokoládu nasekejte nadrobno, nasypte do smetany a za stálého míchání rozpusťte ve vodní lázni na hladký krém. Ohřejte mléko a promíchejte s rozpuštěnou čokoládou. Hotový nápoj rozlijte do předehřátých šálků.

Mandlová káva z Vietnamu

Vyzkoušejte netradiční spojení mandlového a slazeného mléka spolu s kávou, vznikne dokonale harmonický nápoj!

Pro 4 osoby si připravte:

  • 410 ml mandlového mléka
  • 90 ml silného espressa
  • 60 ml slazeného kondenzovaného mléka

V rendlíku smíchejte mandlové mléko s kávou, na mírném ohni přiveďte k varu a odstavte. Kondenzované mléko rozdělte do silnostěnných sklenic, přelijte mandlovou kávou a ihned podávejte.

Horká čokoláda s chilli

Okořeňte si život a přimíchejte si do horké čokolády špetku chilli! Rozproudí Vám krev v žilách a dozajista Vás zahřeje.

Na 4 šálky si připravte:

  • 600 ml mléka
  • 500 g hořké čokolády
  • 1 lžíci krupicového cukru
  • špetku chilli
  • špetku skořice
  • smetanu ke šlehání na ozdobu

Mléko přiveďte k varu, přidejte chilli a skořici, rozmíchejte a odstavte. Čokoládu nasekejte na drobné kousky, vsypte do mléka s kořením a za stálého míchání nechte čokoládu rozpustit. Horký nápoj rozlijte do předehřátých šálku a ozdobte lžící do tuha ušlehané smetany.

Horký tiramisu nápoj

Milovníci tradiční italské dobroty, držte si klobouky! Tiramisu nápoj Vám zpříjemní každé deštivé odpoledne a vrátí Vás zpátky na slunnou pláž.

Pro 4 osoby budete potřebovat:

  • 200 ml mléka
  • 125 g mascarpone
  • 2 lžíce smetany ke šlehání
  • 60 ml silného espressa
  • 1 lžíci javorového sirupu
  • 1 lžíci holandského kakaa

a na ozdobu:

  • smetanu ke šlehání
  • čokoládové hobliny
  • granulovanou kávu
  • cukrářské piškoty

V hrnci promíchejte smetanu s mascarpone, přilijte mléko a za stálého míchání zahřívejte, až bude směs hladká a krémová. Pak přisypte kakao a důkladně rozmíchejte, aby ve směsi nevznikly hrudky. Do každého šálku nalijte část kávy a doplňte mléčnou směsí. Zakápněte javorovým sirupem a promíchejte. Ozdobte kopečkem do tuha ušlehané smetany, granulkami kávy, čokoládovými hoblinami a cukrářským piškotem.

Horká karamelová čokoláda

Nestačí Vám klasická horká čokoláda? Připravte si domácí karamel, ušlehejte mléko na pěnu a pak si jen užívejte dokonalé harmonie chutí!

Na 4 šálky budete potřebovat:

  • 500 ml mléka
  • 100 g hořké čokolády
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 50 g krupicového cukru

V malém rendlíku se silným dnem roztavte cukr na světlý karamel. Smetanu zahřejte, přilijte ke karamelu, povařte a rozdělte do připravených předehřátých šálků. Čtyři pětiny mléka zahřejte, rozpusťte v něm 90g nastrouhané čokolády a rozdělte do šálků s karamelem. Zbylé mléko ušlehejte na mléčnou pěnu a použijte ji na ozdobu, stejně jako zbytek hořké čokolády.